VIGTIGT!
Det her indlæg har været længe undervejs, men jeg tror endelig jeg er kommet frem til en beslutning som jeg er klar til at dele med jer.

I en rigtig lang periode, faktisk siden ungerne og jeg startede vores liv alene, har min lyst til at dele ud af mit privatliv været minimal. Både pga. manglende lyst, og så fordi jeg egentlig ikke føler mit liv er spændene nok til jeg kan finde på indlæg mere.

Derfor har jeg besluttet at lukke bloggen og facebook siden ned, men jeg vælger at bevare min instagram profil som hidtil ( http://www.instagram.com/tumlingogtvillinger/ ), som i så stadig kan følge med i hvis i har lyst.

Jeg beholder også min DIY Blog MadebyNetha.dk da jeg kan mærke det er der min passion er, nemlig at lære fra mig, vise mine kreativiteter og ellers komme med forslag til ting man kan lave med sine unger. Derfor lever den videre og det kan godt ske at der en sjælden gang kommer et personligt indlæg der, men det bliver mest guides, videoer og how-to indlæg.

Tak for i har fulgt med de sidste 5 år, jeg har sat pris på hvert et like og hver en kommentar, men jeg kan mærke at dette er den rette beslutning for mig. Jeg har faktisk ikke haft det bedre længe 

Bloggen fortsætter lidt endnu men bliver senere hen vidrestillet til MadebyNetha.dk og alle mine kreative indlæg er allerede der over, så som “Sådan farver du en falmet barnevogn”.

I er meget velkommen til at følge med på http://www.MadebyNetha.dk/fremover, og på tumlingogtvillinger’s instagram profil ( http://www.instagram.com/tumlingogtvillinger/ ).

Tak for alt 

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.