Først og fremmest vil jeg starte med at sige hej og velkommen til tumlingogtvillinger.dk, jeg er utrolig beæret over du har lyst til at bruge lidt tid på at læse lidt om mig og mit liv.

Hvad er tumlingogtvillinger.dk?
Jeg har skabt denne side for at give mig selv et forum hvor jeg kan lufte nogen af de tanker, bekymringer og problematikker der følger med at være mor (som du måske også kan få noget ud af) – i mit tilfælde til Frk. Tumling fra okt’13 og 2 tvillingedrenge fra jul’15.

Bloggen er ikke mindst lavet for at have et hobby jeg kan finde frem og pakke sammen som det passer ind i den interval hverdag der venter os, sådan mine hjerneceller ikke langsomt drukner i lortebleer,  modermælk og gylp – og en ekstra bonus er at det er et fantastisk værktøj til at behandle den angst jeg lider af, men det kommer der et indlæg om i fremtiden.

Jeg ved godt siden er nystartet men kort sagt så vil det blive et samlingssted for hverdagsglimt, kreativitet, tosserier og lortebleer mm.

Hvem er Frk. Spidsfugl?Tumlingogtvillinger.dk

Mit navn er Netha, jeg er 28 år gammel og uddannet webintegrator. Udover at være en nørdtet og småtosset enlig mor, så er jeg er bosat i en lille by i det midt- og vestjyske sammen med hunden Jensen, min dejlige kæreste Hr. Mand og vores sammenbragte børn.

Det ironiske er jeg aldrig har rendt rundt med de store drømme om at få børn – skete det, så skete det kan man vel sige. Alligevel sidder jeg her som en anden blækspruttemor til 3 små “bæster”. Men misforstå mig ikke,  jeg ville ikke ændre det mindste, for jeg elsker virkelig livet som mor, selvom det kan være udfordrende til tider..

Jeg er en person med mange interesser og hobbies (Læs: Tegne, male, syning, smykkefremstilling, fotografering, madlavning og indretning) , da jeg elsker at lære nye former for håndværk. Desværre er der bare ikke altid tid nok til at finde symaskine eller maleartikler frem når man har små børn – og det er så her bloggen kommer ind i billedet. Jeg er meget dårlig til at lave ingenting, så selvom jeg sidder stille og ser en film, så køre min hjerne konstant på højtryk for at finde nye spændende emner, gode tips eller diy’s der kunne være sjove at prøve – man kan vel kalde mig lidt addicted.

Sidst men ikke mindst så har jeg nogen skavanker jeg gør meget ud af at være ærlig omkring, da det nok ikke kan undgåes at det kommer til at dukke op hist og pist i forskellige indlæg. De skavanker er diverse former for angst med en tendens til depressioner – men jeg tager det hele i stiv arm, der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget.

Du har chancen for at følge med fra start!
Tak fordi du læste med så langt,  jeg håber det har givet en bedre ide om hvad jeg er for en person og hvad du kan forvente at støde på her på bloggen. Hvis du har spørgsmål, ønsker til emner jeg skal komme omkring eller har du en bog jeg burde følge, så du meget velkommen til at sende mig en mail på: mail@tumlingogtvillinger.dk eller smide en kommentar.

Du må også meget gerne følge med på diverse sociale medier,  jeg linker til dem her neden for:

Facebook: Kortere opdateringer og info om når der er et nyt indlæg oppe på Blogger.

Instagram: Snapshots af de små herlige øjeblikke i vores hverdag.

Pinterest: Min samling af opslagstavler fyldt med sjove diy’s jeg ønsker at prøve.

Bloglovin: Følg mig og en masse andre blogs du finder interessant,  på et og samme sted.

Mange hilsner
Frk. Spidsfugl & Co

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.