I mandags startede jeg projekt “En Fit Spidsfugl”, som går ud på at jeg skal have tabt de satans 30 graviditetskilo som der stadig holder ved efter jeg har født. Jeg ved godt det kun er 2 måneder siden drengene blev født, men jeg kender min krop godt nok til at vide at de ikke forsvinder af sig selv desværre.

Efter Frk. Tumling blev født havde jeg også 25 – 30 kilo der skulle tabes inden jeg var normalvægtig igen, og efter en masse timer i fitness samt lidt hjælp fra kalorietælleren Lifesum, så lykkeds det også næsten… Jeg manglede f-ing 3 kg, da jeg mistede motivationen og der sneg sig 5 kilo på igen – Røv og nøgler siger jeg bare!

Da jeg ikke rigtigt ammer mere, andet end lidt tryghedsamning om natten, så kan jeg med god samvittighed gå all in på projektet igen.

Her den første uge havde jeg sat kun sat mig nogen små mål så som:

1# Kom i fitness, gerne 3 gange.
Det lykkeds at komme afsted 3 dage hvor jeg var der 1 time pr gang. Jeg startede ud med at ha forbrændt 350 kcal første dag og sidste dag sluttede jeg med at have forbrændt 550 kcal på 1 time hvilket passer mig meget godt.

2# Registrer alle måltider i Lifesum.
Det lykkeds næsten alle dage, men det var tæt på.

3# Drik minimum 2L vand om dagen.
Det også lykkeds stort set alle dagene, men jeg er så småt ved at vænne mig til smagen af vand igen, så det skal nok lykkes.

Disse 3 ting er noget jeg ved var med til jeg tabte 25 kilo efter Frk. Tumling var født, så det er jo bare et spørgsmål om at nosse sig sammen igen.

Jeg har valgt min officielle vejedag skal være om Fredagen, så status efter uge 1 er at jeg har tabt 1 kilo! Jeg ved godt det er vand-vægt, men om ikke andet så går vægten ned af hehe – Jeg er godt tilfreds.

I kan følge projekt FitSpidsfugl på instagram under navnet “FitSpidsfugl” hvor alt med min træning og kost kommer til at blive postet for at undgå at spamme “Tumlingogtvillinger” med den slags.

Her er der lige nogen billeder fra ugen der gik:

image
imageimage
imageimage
image

 

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.