image

For 3 børn, 1 hus, 2 hunde, et par biler og 8 år siden, mødte jeg Hr. Kæreste. Det har været de bedste 8 år i mit liv, derfor syntes jeg det var den oplagte mulighed for at fortælle jer om hvordan vi mødte hinanden. Historien er ikke romantisk men den passer meget godt på hvordan resten af vores forhold har været – nemlig meget afslappet uden alt for meget hokus pokus – Jeg kan lige så godt advare jer, historien blev lidt lang.

I mine teenage år, var jeg en flittig bruger af diverse chatrooms og datingsites, så som Jubiichat, Ofir, Arto og sidst men ikke mindst Dating.dk – det var inden sociale medier rigtigt brød igennem. Dating.dk var også stedet der en dag poppede en besked op i min indbakke fra brugeren “Bette Diesel”.

Jeg skal ærligt indrømme jeg faktisk ikke husker ret meget af vores kommunikation det første stykke tid, jeg ved bare at på én eller anden måde endte “Bette diesel” med at være i min telefonbog efter lidt tid. Der kunne gå længe imellem beskederne hvor vi bare skrev den obligatoriske “Hej hvad laver du”, men en dag jeg var hjemme på weekend fra kollegiet jeg boede på, sad jeg og så Le mans med min mor, da der pludselig poppede endnu en Hvad-laver-du-besked ind på min telefon fra “Bette Diesel”.

Denne gang fortsatte samtalen dog længere end den plejede, og jeg fik til sidst tilsendt en video af en lettere beruset “Bette Diesel” som sad og sagde at jeg var inviteret til hans fødselsdag, jeg vidste det bare æ’ endnu. Efter noget skrivende frem og tilbage, fandt jeg ud af han hed Claus og at han faktisk boede i nabo byen til min far. Videoen har jeg faktisk endnu, og den betyder frygtelig meget for mig.

Jeg kan ikke huske præcis hvor lang tid vi skrev sammen, og hvornår det hele startede men en masse smser og telefon opkald senere, sad jeg til sidst i toget på vej til Skive fra Viborg af hvor “Bette Diesel” ventede på mig uden for stationen, i hans elskede Volvo S40 (kort tid efter skiftede han dog bilen ud med en madkasse aka. Smartcar, så det var heldigt nok jeg ikke valgte ham pga hans bil hehe), sammen med hans lettere fulde kammerat. Jeg havde nemlig sagt ja til at komme til Claus’ 23 års fødselsdag, på trods af jeg var 17 og ikke kendte en sjæl til festen.

Som i måske kan gætte, så var dette inden jeg blev ramt af social angst, for ellers havde jeg aldrig turde det. Dog boede min far i nabobyen, så hvis det fik helt galt så havde jeg da ham jeg kunne ringe til.

Nå men efter jeg blev hentet på stationen, kørte vi forbi kvickly efter Morgan rom (hvilket jeg hurtigt fandt ud af var hofdrikken her på egnen), inden vi fortsatte hjem til Claus. Det eneste jeg kan huske fra turen, var at jeg sad på bagsædet med min kæmpe sportstaske på skødet (fordi jeg skulle videre hjem til min mor dagen efter), imellem en masse kasser af blå Smirnoff- i ved, dem der som lignede sprinklervæske men smagte af vingummier?

Jeg kan også huske at havde havde en CD eller USB i bilen, med blandet musik, og pludselig skiftede han over på Amin Jensens sang der hedder “Jeg ville ønske jeg kunne sige” og kiggede sødt på mig, hvilket var rigtig sødt i mine naive 17 årige øjne, det var der nemlig aldrig nogen der havde gjort før for mig – Det var først her mange år efter, at det gik op for os hvad sangen egentlig handler om, men skide være med det, tanken var sød hehe.

Vi kommer hjem til ham, og han fortæller stolt han har gjort badeværelset rent til ære for mig. Jeg indrømmer da blankt at jeg dengang syntes det var lidt en underlig gestus, men her efter jeg er blevet ældre, syntes jeg faktisk det var smadder romantisk hehe – Derfor er rengøringen af badeværelset også hans opgave den dag i dag.

De andre gæster begynder at dukke op og festen er i gang. Under festen bliver jeg i ny og næ advaret af de andre tøser til festen, om jeg skulle holde mig fra Claus fordi de mente han var lidt af en scoretrold og ville droppe mig den efterfølgende dag. Hvad de ikke vidste, var at jeg var taget med til fødselsdagen uden noget ønske om fast parforhold, jeg ville bare gerne have en sjov aften og så ellers tilbage til Viborg og passe min skole igen. Jeg fik dog senere på aftenen skrevet en SMS til min mor om jeg syntes ham der fyren, egentlig var ret så sød.

Festen fortsat indtil folk ville i byen, jeg var kun 17 så var ved at gøre klar til at ringe efter en der kunne hente mig, for med min højde vidste jeg godt der ikke var nogen chance for at jeg ville kunne snige mig ind på nogen af diskotekerne. Claus overraskede dog igen, og sagde til sine venner at han blev hjemme fra byen (hvilket jeg også senere fandt ud af, ikke var normalt for ham) for at se en film sammen med mig.

Jeg sov der den nat, og dagen efter hentede min mor mig, og jeg så det som slutningen på en god weekend og mere regnede jeg ikke med der var i det.

Om aftenen tikkede der dog en SMS ind på min telefon fra Claus, om han ikke godt måtte hente mig igen fordi han savnede mig – Det måtte han godt, så længe han afleverede mig ved toget dagen efter sådan jeg kunne komme tilbage til kollegiet.

Siden D. 11 januar 2008, har jeg kendt Hr. Kæreste, og siden den dag har vi næsten været sammen nonstop. Jeg indrømmer gerne han fejede benene totalt væk under mig den aften med hans meget ligefremme personlighed, den slags fyre havde jeg nemlig ikke mødt før.

Vi har aldrig sagt “Nu vi kærester”, men vores årsdag sat til den dag vi mødte hinanden, for det var faktisk der vores forhold startede (bonus er at det er på mandens fødselsdag, for så det slut med at glemme årsdagen).

Vi har haft mange op og nedture, men vi altid blevet stærkere og vi har altid holdt sammen – Og for og være ærlig så må vi da gøre et eller andet rigtigt, for her står vi med Villa, Volvo, 2 Vovser og 3 Børn.

Han støtter mig i mine tossede ideer, han får mig til at grine når jeg er trist, han passer på mig når andre træder på mig, han tolerere min angst og mine særheder, han er den perfekte far til vores børn og han sørger for vores hverdag aldrig bliver kedelig.

Jeg elsker dig skat, og tak for de sidste 8 år, og tillykke med fødselsdagen <3

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.