Evelyn heart fra jewelier.dk
En del af det med at være mor, er vel også at lære at være god ved sig selv engang imellem. Det i hvert fald noget jeg øver mig en del i, nogen uger går det bedre end andre. F.eks. har jeg denne uge meldt mig ind i fitness, de andre uger har jeg været lidt for god ved mig selv i form af slik og kage. Man kan være god ved sig selv på mange måder, og det er også vigtigt at huske, for ellers tror jeg på man brænder helt ud og det ikke nemt at være god ved andre hvis man ikke også er god ved sig selv i ny og næ.

Længe har jeg gået og kigget på nye ringe, men det er bare aldrig rigtigt blevet til noget, så for et stykke tid siden modtog jeg denne super søde Evelyn Heart ring fra Janner Jewellery kollektionen hos jewelier.dk, i rustfri stål. Og som de skriver på deres hjemmeside er det en klassisk og stilren ring, og jeg det kan kun give dem ret i selvom den er meget solid i design.

Evelyn heart fra jewelier.dkEvelyn heart fra jewelier.dk
Det yderst sjældent jeg kan finde ringe der kan passe mine tykke pølsefingre, for vi ved alle at vi tit har 1 eller 2 “gode” fingre når man har lidt ekstra på sidebenene. Det samme gælder mig, men de to fingre er optaget af min forlovelses ring og 3 spinning ringe. Derfor ledte jeg efter en ring der kunne sidde på enten langemand eller pegefingren, og det kunne denne i en størrelse 10.

Jeg syntes den sidder utrolig godt på fingren og er generel meget behagelig at have på, og så har den ikke sådan nogen trælse kanter som altid sidder fast i alt muligt – Som i kan høre er det et problem jeg er stødt på mange gange når jeg har haft ringe der ikke bare er runde. Generelt er den meget mor-venlig 😀

Jeg er egentlig meget kræsen når det kommer til smykker og hvis jeg skal vælge et minus denne ringe har, som så alligevel ikke rigtigt er et minus, men bare en tanketorsk fra min side – så er det at den ikke passer “farvemæssigt” med mine andre ringe da den er rustfri stål og resten er lavet af sølv. Det gør den er mørkere end mine andre ringe selvom produktfotoet på hjemmesiden viser den næsten er hvid.

Oven i det hele har de hos Jewelier.dk været så søde at give mig en rabatkode jeg kunne dele med jer som giver 10% rabat indtil d. 15 oktober 2015, når i handler hos dem.

Rabatkode: tumlingogtvillinger10

Jeg regner med selv lige kigge lidt mere på deres ringe, da der er et par stykker jeg har savlet lidt over, især denne Sølvring *Savle savle savle* – så det ville næsten være en skam ikke at udnytte rabatkoden og forkæle mig selv lidt *Fnis*.

Meningen med dette indlæg (udover at dele en god oplevelse med jer) er at huske alle jer mødre på at det er vigtigt at være god ved sig selv i ny og næ, og gøre noget der gør DIG glad. For hvis mor er udbrændt, og husholdning og lortebleer hænger hende langt ud af halsen, så har hun også svært ved at have overskud til resten af familien og de pligter der høre til.

Kram til alle jer fantastiske mødre – i er møg seje <3

 

 

 

NB: Indlægget er sponsoreret men indeholder min 100% ærlige mening uden censur.

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.